Wanna Fuck

Vi verdsetter ditt personvern og personopplysninger. Vi lagrer ikke personlig informasjon på dette nettstedet. Vi prøver faktisk å holde deg så anonym som du kan være. Les personvernreglene våreVåre personvernregler :

Personvernregler

Å beskytte din private informasjon er vår prioritet. Denne personvernerklæringen gjelder for nettstedet www.monicamilf.com og styrer datainnsamling og bruk. Nettstedet er ikke et netthandelsnettsted. All handel skjer på serverne til faktureringsselskapet. Vi samarbeider med faktureringsselskapene Epoch EU og CCBill, som behandler betaling for våre kunder. Vi lagrer eller ber ikke om personlig eller kredittkortinformasjon på nettstedet vårt. Ved å bruke nettstedet godtar du datapraksisene som er beskrevet i denne avtalen.  

Innsamling av din personlige informasjon
Vi samler ikke inn personlig informasjon om deg med mindre du frivillig gir oss den. Du kan imidlertid bli bedt om å oppgi visse personlige opplysninger (brukernavn og passord) til oss når du velger å bruke visse produkter eller tjenester som er tilgjengelige på nettstedet. Disse kan omfatte: (a) registrering for en konto på nettstedet vårt; (b) registrere deg for spesialtilbud fra utvalgte tredjeparter; (c) sende oss en e-postmelding; For å si det, vil vi bruke informasjonen din til, men ikke begrenset til, å kommunisere med deg i forhold til tjenester og / eller produkter du har bedt om fra oss. Vi kan også samle inn ytterligere personlig eller ikke-personlig informasjon i fremtiden.

Deling av informasjon med tredjeparter
Nettstedet hverken selger, leier ut eller leaser sine kundelister til tredjeparter.

Nettstedet kan dele data med pålitelige partnere for å utføre statistisk analyse, sende deg e-post, gi kundestøtte eller arrangere leveranser. Det er forbudt for alle slike tredjeparter å bruke din personlige informasjon, bortsett fra å tilby disse tjenestene til nettstedet her, og de er pålagt å holde konfidensialiteten til informasjonen din.

VI DELER IKKE E-POST-ADRESSER ELLER KONTAKTER DATA MED TREDJE PARTER FOR MARKEDSFØRING.

Nettstedet kan avsløre din personlige informasjon, uten varsel, hvis det kreves av loven eller i god tro at slik handling er nødvendig for å: (a) være i samsvar med lovens foreskrifter eller overholde juridisk prosess som serveres på nettstedet ; (b) beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til nettstedet; og / eller (c) handle under presserende omstendigheter for å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av nettstedet, eller publikum.

Automatisk samlet informasjon
Informasjon om datamaskinens maskinvare og programvare kan automatisk samles inn av nettstedet. Denne informasjonen kan omfatte: IP-adressen din, nettlesertype, domenenavn, tilgangstider og henvisende nettadresser. Denne informasjonen brukes til drift av tjenesten, for å opprettholde kvaliteten på tjenesten, og for å gi generell statistikk angående bruk av nettstedet.

Bruk av informasjonskapsler
Nettstedet kan bruke "informasjonskapsler" for å hjelpe deg med å tilpasse onlineopplevelsen din. En informasjonskapsel er en tekstfil som plasseres på harddisken din av en nettserver. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller levere virus til datamaskinen din. Informasjonskapsler tildeles deg unikt, og kan bare leses av en webserver i domenet som utstedte informasjonskapselen til deg.

Et av hovedformålene med informasjonskapsler er å tilby en praktisk funksjon for å spare deg for tid. Hensikten med en informasjonskapsel er å fortelle webserveren at du har returnert til en bestemt side. For eksempel hvis du tilpasser nettstedene, sider, eller registrer deg på nettstedet eller tjenestene, hjelper en informasjonskapsel nettstedet med å huske din spesifikke informasjon ved senere besøk. Dette forenkler prosessen med å registrere din personlige informasjon, for eksempel faktureringsadresser, leveringsadresser og så videre. Når du kommer tilbake til nettstedet der informasjonskapselen tidligere ble opprettet, kan informasjonen du tidligere oppga hentes, slik at du enkelt kan bruke nettstedsfunksjonene du har tilpasset.

Du har muligheten til å godta eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingen for å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Hvis du velger å avvise informasjonskapsler, kan du kanskje ikke fullt ut oppleve de interaktive funksjonene på nettstedene, tjenester eller nettsteder du besøker.

Sikkerhet for din personlige informasjon
Nettstedet sikrer din personlige informasjon (brukernavn og passord) fra uautorisert tilgang, bruk eller utlevering. Nettstedet bruker SSL-protokoll for dette formålet.

Vi streber etter å ta passende sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang til eller endring av din personlige informasjon. Dessverre kan ingen dataoverføring over internett eller noe trådløst nettverk garanteres å være 100% sikkert. Som et resultat, mens vi prøver å beskytte din personlige informasjon, erkjenner du at: (a) det er sikkerhets- og personvernbegrensninger iboende for Internett som er utenfor vår kontroll; og (b) sikkerhet, integritet og personvern for all informasjon og data som utveksles mellom deg og oss gjennom dette nettstedet, kan ikke garanteres.

Eksterne datalagringssteder
Vi kan lagre dataene dine (bruker / pass) på servere levert av tredjeparts hostingleverandører som vi har inngått kontrakt med.

Endringer i denne erklæringen
Nettstedet forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi vil varsle deg om vesentlige endringer i måten vi behandler personlig informasjon på ved å sende et varsel til den primære e-postadressen som er spesifisert i kontoen din, ved å plassere en fremtredende melding på nettstedet vårt og / eller ved å oppdatere all personverninformasjon på denne siden. Din fortsatte bruk av nettstedet og / eller tjenestene som er tilgjengelige via dette nettstedet etter slike endringer vil utgjøre din: (a) bekreftelse på den endrede personvernpolicyen; og (b) avtale om å overholde og være bundet av denne policyen.

Kontrakt informasjon
Nettstedet tar gjerne imot spørsmål eller kommentarer angående denne personvernpolicyen. Hvis du mener at nettstedet ikke har fulgt denne policyen, kan du kontakte nettstedet ved å klikke på støttekoblingen nederst på siden. .

www.monicamilf.com

Gyldig fra 7 mai 2021


Copyright Eroticum ANS