Ny Vipshop For Cam2Cam Show

For alle dere som ønsker å ha et dirty cam2cam med meg så har jeg nå satt opp en helt ny show hvor dere kan kjøpe dere tid med meg.

På min vipshop kan dere også kjøpe mine filmer og tid på snap for litt mere dirty snaps en det som er på min gratis Snap som er monicamilf.no .

Det vil etter vært også bli lagt ut andre ting på www.vipshop.monicamilf.com  som T-skjorter , capser Signerte bilder også videe dere også kan kjøpe om dere er en Monicamilf fan.

Så ta turen innom www.vipshop.monicamilf.com.

 

 

Kjenn meg uannsett hvor du er med Kiiroo

Om dere går til min erotiske shop www.erohuset.no og kjøper dere en Kirroo, så får dere en deilig opplevelse med meg .

Kirroo fungerer på den måten at allt jeg gjør med min del av kirroo kjenner dere i deres del av Kirroo.

Så uansett hvor i verden du er så er det bare og ta med seg sitt leketøy , sette seg til rette og stikke pikken ned i din kirroo, skru på pc og ditt kirro program så er jeg der hos deg.

 

Fanfuck på Club4

Helgen 17 til 19 juli tok jeg turen opp til Trondheim og Club4 sine lokaler . jeg bode på huset i 3 dager med mange deilige kåte mennesker.

Men jeg var der opp klarte jeg og få laget en herlig Fanfuck video med to gutter som virkelig kjørte meg hardt og godt.

FIkk også tatt en masse deilige bilder blant annet så tok jeg bilder på en deilig Corvette , jeg fikk også testen den bilen litt , deilig bil 🙂

Må si Club4 er et deilig sted med et supert opplegg for mennesker som liker deilig sex , dette er noe som skulle ha finnes mange andre steder her i Norge, Tom gjør en fantastisk jobb må jeg si.

Kanskje det er det neste jeg skal starte opp en deilig privat sex club. men det er jo det om jeg får folk til og gå ut av huset da , i dag føles det som at alle sitter inne foran en pc.

Får vell tenke litt på det tror jeg .

Bilder og Video fra club4 helgen vil bli lagt ut på medlems området på min side www.monicamilf.com.