Sexhibition 2017

Da har årets sexhibition nok en gang vært avholdt . Må si takk til Nils Ally som klarer det hvert år og ga meg en fin plass på messa i år.

Messa varte over 3 dager i år og skal jeg være ærlig så var det akkurat passe med dager.

I år hadde jeg med meg mange artikler med logo Monicamilf på , dette r artikler du fortsatt kan få kjøpt via min shop vipshop.monicamilf.com, jeg hadde med meg t-skorter, kopi på min fitte og anal i pocket form, masse nye bilder og postere , 2018 kalender og alle mine dvd`er.

Cecilie ga meg masse god reklame fra senen og ho klarte også i år og lure meg opp på senen og gi meg den helvetes mikken jeg hater å prate i, tror dette er noe jeg må begynne å trene på innfor neste års messe, hahaha.

Jeg klarte også og gi ut en utfordring til publikum, den første som satt ring i vorta si skulle få en mnd med medlemskap på min side monicamilf.com, den som tok den utfordringen var da Cecilie sin bror Rino, Rino kom bort til meg dagen etter også og spurte meg, ”om jeg tar i andre puppen også hva får jeg da ” Han må jo ha blitt hekta på smerter hahahah” jeg ga han en exstra MND med medlemskap.

Oppsummering av messa så er jeg fornød med årets messe, å super happy for at ikke ræva mi var i nærheten av Hågen og hans pisk.

Det vil komme både bilder og video fra messa på medlems siden etter vært.

XOXO

Monica