FanFuck

Da er det filmet 3 nye filmer med fanfuck til alle mine medlemmer på monicamilf.com.  Dette er filmer som jeg kun poster på åpent i sin fulhet på min hoved side . Filmene vil også bli laget i kortere versjoner som jeg vil selge på snap og min onlyfans side sinner.one 

Den første av de nye fanfuck filmene er allerede blitt postet, det var en deilig Girl/Girl film med meg og ei super deilig mørk jente, jeg virkelig bruke ho hardt og godt. kjøp den gjerne på snap eller sinner.one eller bli medlem på monicamilf.com og se den i full lengde.

Ser ut som jeg vil kunne lage litt flere fanfuck filmer i framtiden, jeg har nå gjort det mulig for de som vil delta kan gjøre det med maske selv på mainstream filmer.

Håper dere liker det jeg lager om dere ønsker noe spes send meg en melding om det så ser vi hva jeg får til.

XOXO

Sexologi…. skal… skal ikke …..

Nå har jeg brukt mange mnd eller år på og tenke på dette evne… Sexologi…. Er det noe jeg kanskje skal hive meg på. Tanken var at jeg kanskje skulle lese meg opp på enkelte ting. I forhold til jobben jeg har hatt de siste 20 år har jeg jo ganske mye erfaring på anatomi,sex kropp, sex lyster, sex problemer også videre. Men må sikkert lese meg opp på evne det med å lære nye ting er jo bra for alle.Som sakt  dette er noe jeg håper jeg kan drive med på side av det og lage filmer. Hva syntes dere? ville noen av dere om problemet, var der, kontaktet meg for veileding og hjelp og snakker jeg ikke om ronke hjelp med og kunne løse problemene fra bånn av.  Tanken var da å drive med dette over nett og samtaler om det trengs via typ skype. Det er jo en  kostbar utdannelse med mye lesing av utrolig mange bøker alt fra anatomi til psykolog. Så hva tenker dere tar gjerne i mot litt meninger og sånt via mail eller snap. Føler selv jeg har en del erfaring liggende i bånd her som gjør dette til riktig valg. Man er vell i dagen`s samfunn aldri for gammel til å studere eller.

si din mening og send meg den på snap #monicamilflive eller mail: monicamilf.no@gmail.com

ha super dag videre måtte bare lufte dette med dere.

XOXO