Faan og tiden Flyr.

Faan og dager og uker løper av veil.

Er jo en evighet siden jeg skrev her inne igjen, jeg som sa jeg skulle være så dyktig på og skrive til dere her ute på denne bloggen.

Fra jeg skrev sist har siden blitt oppdatert med 4stk store filmer og 6 stk Dirty days filmer , så dere har jo fått litt ronke materiale og se på . Har bare ikke vært så dyktig på denne blogge greia men filmer er vell typ viktigere en å lese ting jeg skriver eller hva ?

Planen videre denne uken er at jeg kommer til å filme en ny film i dag også må vi jo få inn noen Dirty day filmer , så setter jeg meg i Bobilen min for å reise en tur til oppland og Fagernes , skal se om jeg klarer og komme meg på slalom ski oppe på Beito, Det blir jo ganske spennende da jeg ikke har stått på slalåm siden jeg var typ 15 år gammel , kommer til å knekke både armer og ben hahahaha men  jeg får jo teste dette ut , har jo kjøpt meg komplett slalåm utstyr, Så er noen super dyktig der ute av mine fans og medlemmer på Beito under vinter ferien eller denne uken kom gjerne bort og hjelp meg. Håper jo også og få laget noen nye filmer fra Bobilen nå jeg er på tur nå, vi får se hva jeg får til alt kommer jo litt an på hvor mye folk det er ute i kriker og kroker.

Klem Monica.