Ny Moddell til BDSM Girl/Girl film

Da er helgen over for denne gang og det er første Mandag i Mars 2019.

Fredag hentet jeg min en kvinnelig modell nå har det vært typ tørke på kvinnelige meddeler i den verden jeg jobber med i ganske mange år, så jeg må jo si jeg var ganske happy når jeg fikk mail fra Zirrha som min nye moddel heter.

Jeg hentet henne på tog stasjonen Fredag for vi skulle filme Lørdag. Jeg var Ganske spent på hvem ho var og hvordan hun taklet det og jobbe på et sett med masse kamera og lys, men må si det gikk meget bra hun var utrolig enkel og jobbe med under innspilling,

Det var veldig moro og kunne spille inn og lage Norges først BDSM Girl/Girl film, Moro å ha muligheten til og kunne lage nytt som aldri har blitt gjort før i Norge,

Jeg kan love dere at dette blir en bra film, jeg brukte den jeg ta med alt midler som var lagt opp til denne filmen, her vil dere finne alt fra knulle maskin og Doxy bruk og med meg som har kontrollen på nor hun får komme masse deilig pisk bruk, Zirrha kommer mange ganger under innspilling og det squirtes også i filmen.

Hele innspillingen ble også vist på min spyecam på monicamilf.com

Håper dere som ser filmen blir likke fornøyd med deg som jeg har vært med og lage den til dere.

Jeg håper også at det vil komme flere muligheter til og lage flere slike Girl/Girl filmer. Moro var det få muligheten til å ha en kvinnelig slave på borde mitt .

XOXO