Dagens internett og press.

Ja hva skal man si ang dagen internett og media kanaler. Det som er sikkert er  jo at skal man leve av og på internett i dag er det et helvetes press med oppdateringer og utlevering av nye ting hele tiden.

Ta snap som et ex jeg bruker snap som reklame kanal og der må du legge ut hver 2 til 3 time hele døgnet for at folk skal se hva du legger ut. På insta skal alle bilder være så perfekte og se så glam ut at en kan spy og der er det et helvete og bygge konto kontoen stor, de type bilder jeg har å legge ut og folk vil se av meg er ikke bilder som blir godkjent på insta eller FB.

Så til det som i dag er et helvetes kropps press rundt på nettmedia i dag, faan om du ikke har den perfekte kroppen så er det ingen som gidder og se på hva du gjør eller legger ut, å det værste av alt om du ikke er perfekt så er det faan så fort gjort at du havner som et teama på alle disse sider hvor de slenger dritt og har en formening om alle andre, sånne mennesker burde lære å feie for sin engen dør først og fremst. Hva faan har verden blitt til spør nå jeg. For min del har dette ingen betydning når det kommer til kropp, men tenker på disse stakkars unge mennesker som er der ute og ser på dette og tror at jeg er ikke vakker eller har ikke kropp som er bra nok. Burde heller lagt litt mere vekt på at man er vakker som man er uansett hvordan man er i fasong, det kalles variasjon i samfunnet og blant oss som mennesker. Lær våre unge at det er bra nok og være som man er, man må ikke fikse på kroppen for og være perfekt. Husk en ting som er viktig oppe i dagens bilde det er fortsatt det indre som teller ikke ut siden.

Så var det tilbake til hvor mye jobb som legges ned for at du skal kunne overleve i dagens nett verden. Personlig har jeg vell ikke nok timer i døgnet for å rekke over alle steder på hvor ofte man må legge ut nye ting. For å si den enkelt så var det nok litt andre tider når jeg startet på nett og min første hjemmeside som var for typ 25 år siden da lastet man opp 4 videoer i mnd og det var folk happy, med i dag må man med egen hjemme side laste opp mist 3 filmer i uka og det er jo greit nok det, men du skal da lage de 3 filmene også å du må redigere dem på toppen av det hele. Også må du være på alle kanaler du kan tenke deg for at du skal sytes der ute i nett verden.

Forstå meg rett jeg virkelig elsker jobben min og det å lage nye filmer til det Norske folk. Men om vi sytes det var mye jobb før i verden så var det ingenting sammenlignet med i dag. Også var det vell flere betalings villige folk der ute før en det er i dag, I dag er den million freeloders som vil se alt du lager og kaller seg fans men de går på alle gratis kanaler som finnes for og se hva du legger ut de slipper og betale for, dere aner ikke hvordan jeg hater slike folk, det de ikke fatter er jo at dette faktisk er min jobb og jeg som alle andre må ha en lønning for kunne klare meg i verden, men nei dag dette er jo bare porno og det skal vist være gratis, for stå det dem som vil jeg gjør det ikke. Alle som jobber må jo ha lønn uansett jobb de gjør, eller?

Tror nok folk må begynne å tenke på en litt annen måte en man gjør i dag. Som og ta folk for hva folk er, se på det indre ikke det ytre, betal for det du vil se på av filmer på nett. Finn fram det som engang var sterkt i Norge nemmelig neste kjærligheten. For ingen er bedre en andre vi er kun mennesker og det er det. Da fikk jeg ytret litt meninger i dag også J