En annerledes Jul.

Vi har alle nå godt igjennom mnd med en merkelig og rar tid, ser jo ikke ut som ette er noe som legger av på egen hånd. Så hva gjør vi jo følger alle nye regler som blir satt inn fra de som bestemmer og styrer vårt land.

Å ja det har vi vell alle skjønt at vi må følge opp med smitte verns regler , hold avsand , vask hender i både såpe og sprit, så var det munnbind da som ingen er sikre på om har noe for seg eller ikke.

Dette har jo nå på godt over mange mnd og vi nærmer oss jul og den feiringen for det viktigste er å være samlet samens med alle de som betyr noe for oss som personer som fam og venner. Så hva gjør vi åssen skal vi ta fr oss denne julen. Vi kan fortsatt ikke være samlet for mange og fortsatt holde avstad fra hverandre. Ingen jule kos eller hånd hilsing. Hmmmm må si dette blir en merkelig jul.

Personlig så er jeg heldig og vil ha mine rundt meg men jeg er også så heldig at jeg har vin jobb som jeg må gjøre uansett om det er jul eller ikke, så de dager hvor det ikke er folk her så er det jobben som tar opp min hverdag.

Regner md uansett hvilken hverdag folk har, så trengs det fortsatt ny Norsk porno ut til mine medlemmer og fans, så dere vil også være i mine tanker under julen. Jeg vil også være tilgjengelig for custom video og cam2cam show under julen.

Håper virkelig dere alle der ute klarer og få til en bra og kos Jul uansett hva vi alle står oppi om dagen

Nyt tiden og ta vare på hverandre uansett og du sitter med kukken i hånda eller du er samlet med de få du kan ha rundt deg.

Jeg Ønsker dere alle en riktig God Jul