Julen 2016

 

Tiden flyr så himla fort og er det under en uke til Julen.  Personlig så føler jeg at jeg ikke rekker over alt jeg ska men, julen kommer om man vil eller ikke .

I dette innlegge vil jeg komme med en oppfordring til dere alle som leser dette.  Vi alle vet at julen er en familie greie hvor vi alle har mange fine dager med sine nære og kjære men, personlig syntes jeg julen først og fremst er for barna det er de som står i sentrum å gleder seg over gaver og nisser .

Julen har vell i bunn og grunn egentlig en helt annen bakgrunn men, det er vell ikke mange i dagens verden som  har den troen lenger. De fleste av den eldre generasjonen har vell kanskje sin barnetro. For mange er det vell mange år siden jula gikk fra tro til tradisjon, og vi alle har forskjellige tradisjoner når det kommer til jula.

Min oppfordring til dere alle som har barn rundt dere under Jul og Nytt år er  «hold dere på et lavt nivå når det kommer til Alkohol». Det er ikke alltid bra for de små å se mamma, pappa , tanter , onkler og besteforeldre i slike tilstander (dere vet hva jeg mener) og det gir heller ikke barna et sundt forbilder videre i livet.

For alle dere som føler dere ensomme under jule tiden , så er alltid min side monicamilf.com åpen for alle som vil ha litt selskap av mine filmer jeg vil også være live på medlemssiden første jule dag.

Det var et litt mere seriøst innlegg fra meg men følte jeg måtte sende ut denne oppfordringen til dere alle .

Med dette innlegget så Ønsker jeg alle der ute en riktig God Jul .

/ Monica