Noen damer squirter, andre ikke, men hva er egentlig squirter ?

Da jeg har fått mange spm ang Squirt, tenkte jeg og skrive litt om dette evne.

Squirt kommer fra musa`s indre kjertler som ligger på oversiden av g-punktet hos oss jenter. Væsken kommer ut under sammentrekninger før, under eller etter stimulering. Væsken kommer ut urinrøret, å den kan også inneholde noe urin, men det som kommer ut luktter ikke noe, da det ikke er like mye ulomskheter eller bakterier i det. For noen kvinner oppleves orgasmen fuktigere enn vanlig, mens andre squirter eller spruter. Som regel er det ikke store fontener dom kommer men sildrer ut.

For at en jente skal kunne klare og squirter må hun først klare å være helt avslappet og komfortabel med hva hun gjør og sin kropp, g-punktet stimuleres men også kliroris må som regel brukes. Noen klarer og squirter med kun å stimulere klitoris. Det finnes masse leketøy til og stimulere g-pungt på www.erohuset.no. Men man må prøve seg fram på hva som er riktig for hver og en. Men det er alltid lov og utforske seg selv og sitt sex liv.

For meg som jobber innen porno verden så er det noen forberedelser jeg gjør, om planen er å lage film med squirter, men tanke på at når man squirter ”eller sprute” kommer ut urinrøret så Tømmer jeg alltid blæra mi også drikker jeg alltid godt med vann. Dette for at det skal komme rikelig med sprut under en film og får at man skal få så lite urin så mulig i en squirter.

Så nå er det bare og prøve seg fram på hva som funker for deg, men husk ikke alle jenter klarer og squirter. Personlig så klarte ikke jeg og squirter før jeg ble godt voksen.

XOXO Monica