Gi eller få en «G-pungt» prostata orgasme

Stimulering av prostata er en snarvei til en nye og deilig orgasmer for deg som man – men fortsatt er det mange av dere menn der ute som aldri har opplevd den dype, herlige orgasmen man får ved stimulering av en mannens «G-punkt»

Dere menn som tør, lover jeg vil gi dere en deilig belønning med sterke og intens orgasmer.

Om du massere prostata eller mannens G-pungt, som den også kalles, på riktig måte innenfra vil han kunne få orgasmer som er veldig lik oss kvinners skjedeorgasmer, en dypere, kraftigere orgasme enn hva dere menn vanligvis får.

Prostata er ikke så stor,  den er ca 4 cm eller omtrent på størrelse med en mynt. Den kan kjennes omtrent fire centimeter inn i endetarmen når du trykker i retning ballene. Du kan ha stor glede av og prøve deg selv fram ved å massere prostata, eller og eksperiment med partneren din med dette. Du kan også stimulere prostata fra utsiden ved å stimulere under siden av ballene, akkurat kjøtt stykke mellom ende tarm og ballene dine.

Når mannen onanerer penis eller kvinnen klitoris så får du som regel gjerne en kraftig orgasme som ikke er veldig lang, men en prostataorgasme er gjerne dypere og varer mye lenger, men massasjen trenger ikke å vare spesielt lenge, men gir nok mere om du flopper av penis samtidig. Prostata massasje fungerer altså best kombinert med at han flopper penis eller at en partner gir ham oralsex.

Det er også mulig å kombinere prostatastimulering med vanlig samleie, men her lønner det seg og bruke en butplugg, da det kan være vaskelig og komme til punktet, under en vanlig A4 stilling. For du må klare å legge et kanskje kraftig trykk på kjertelens fremre del av endetarmen, mere eller mindre som å gni spetakkel klappen til en kvinne, og kusk alle er forskjellige noen liker det ikke like hardt som andre, kommer mye an på person til person på følsomheten.

Husk at ytterste del av tarmen alltid er fri for bever besøk. Har du et friskt fordøyelses system trenger du altså ikke å være redd for at fingeren skal møte en «bever på vei ut» der inne. Når man skal utforske prostata, som en «ny spennende utfordrende lek», er det derfor viktig å fjerne usikkerheten rundt bever uhell. Er du forsatt usikker kan du skylde kaviar stjerna først. Da er du i alle fall sikker på at du er ren.

Dersom du er nybegynner er det best å bli trygg på seg selv først, som for eksempel at du lærer din kropp å kjenne , hvor følsom alle områder er og hvor sensitiv du er på de forskjellige steder.

På denne sonen, som alle andre soner på kroppen, gjelder også regelen om å bygge kåtheten opp. Det er jo individuelt på hvor lang tid tar, da vi alle er forskjellige på dette. Er du nybegynner og stikker en tørr finger rett inn i ditt/ hans kaviar hul blir det så ubehagelig at du/dere kanskje aldri får lyst til å gjøre det igjen.

Er du derimot god på forsiktig berøring utvendig først, og har våt/smøring fingertupp som presser lett utenpå, vil dette gå glatt og bra

Anus går faktisk for å være blant de mest følsomme områdene på manne kroppen, et område som er like tett med nervetråder som på kølla. Ved å stimulere rundt anal åpningen riktig kan man skape en rekke av deilige følelser til store deler av kroppen. Den mest intime og følsomme sonen i en manns kropp er de dypere delene av kaviar hullet.

Prostata har en dypere seksuell følelse og prostata onani kan også sammen med stimulans av dypere endetarm gi orgasmer med en mye dypere følelse i kroppen og sinn enn vanlig onani.

Det er viktig å kommunisere. Det at gutter skal kunne si til kjæresten sin at de liker at hun leker med sin nr 2, er nok en veldig høy terskel for mange menn å ta. Så da er det nok mange man som heller velger kanskje leve uten, og lar det for bil sen fantasi i stedet for at man utforsker hverandre og prater sammen om hva man liker eller ikke. Har man lyst, har man altså lov – og det trenger ikke å være vanskelig å gå på skatte jakt i annalen. Om dere husker regel nr! i alle forhold uansett, nemlig og prate sammen og være åpne om alt

Husk

  • Et glide middel og kortklipte negler, og første skritt er klart. Ønske om tømming av tarmen er nødvendig eller ikke er opp til deg/dere. Men husk uhell kan skje, det er bare en del av spillet, så prat med om det og bli enige.
  • Start gjerne med litt roterende bevegelser rundt endetarmsåpningen med en lillefinger, til det liksom gir etter. Etter å ha hatt lillefingeren rolig innenfor åpningen en stund, kan man godt gå over til å bruke pekefingeren. Er litt Sesam, sesam, som får anus til å åpne seg som ved en proff!
  • Med peke- eller langfingeren kan man finne det mannlige g-punktet ca. 4-6 cm inn på den «veggen» som vender inn mot ballene. Det kjennes litt hardt ut i forhold til det omliggende vevet, omtrent som en liten valnøtt. Vanligvis vil han også kjenne det ganske godt når man treffer det riktig!
  • Kjertelen stimuleres litt på samme måte som kile leken under bena som brukes ved stimulering av kvinnens g-punkt. Dette må prøves ut hva som funker for deg, som tapping, sikler eller et åte tall prøv dere fram på dette.
  • Det er bra å kombinere prostatastimulering med annen stimulering. Når han ligger på ryggen, kan man for eksempel krølle en finger opp mot magen slik at man treffer prostata, samtidig som man suger, slikke eller runker. Man kan også vente med å stimulere dette punktet til han nærmer seg orgasme, alt er en smak sak på hva hver og du liker, så prøv dere fram som par eller at du som man forsker litt på deg selv så det er lettere og fortelle din sex partner hva du liker. Husk det er ingen skam på noe måte og leke med sitt kaviar hul som man

Lykke til med leken 🙂

XOXO Monica.