Mannens utstyr ”pikk”

Så har vi dette med det dere menn er utstyrt med, Det første jeg må si er lær dere til at dere har fått utlevert det dere har og det vil alltid være bra nok. Stor eller liten har lite og si egentlig.

Dere men har en intern konkurranse på om den er stor nok eller ikke.

Deres penis er like forskjellig som oss jenters mus og fitte lepper. Ja det er mye snakk om hvor stor en pikk ”penis” skal være eller er normalt, den er enkel normalen på en penis er ca 14 cm lang,

Så har vi alltid dere som kommer men at jeg har en så stor pikk ja har du gått over normalen på 14 cm så er den lenger en normalt, men er det bra eller ikke, det var det da.

Som jente må jeg si jeg tar heller en på 14-16 cm, enn en på 20 cm, dette grunnet vi fleste jenter er ikke så dype i skjede gangen vår og det er velig lite behagelig at kølla hele tiden bunner deg, man er veldig følsomme der inne. En skjede er ikke lenger en 7 til 10cm og om du da kommer med en 20cm pikk du tror du skal klare å dyppe hele pikken inn i fitta mi, blir det ikke verdig moro opplevelse.

Så til dere gutter som ønsker dere en stor og lang pikk, vær fornøyd med det dere har uansett str.

Nå har jeg jobbet med å knulle på film i mange år nå, Å for si det personlig hva jeg liker så er det slik at kunne jeg velge selv hva som er den perferfekte penis”kukk” for meg, så er den heller en kort og tykk enn en super lang penis.

XOXO Monica